sâmbătă, 24 octombrie 2009

Revansa

Cat mi-as fi dorit sa fac cumva ca vacanta de vara ce tocmai a trecut sa fie macar la fel de frumoasa si plina de aventuri ca cele precedente. Dar nu a iesit... a trecut vara si tot ce pot povesti despre vacanta este... sejurul la Sovata cu parintii (ce comunist suna) si cu Dia, ca numai pentru ea m-am dus, si ce aiurea s-a simtit; 4-5 zile la munte cu prieteni noi si vechi, care au fost prea putine; o saptamana singura acasa, pentru prima data singura acasa si atata vreme... singura de tot :( ; o luna atat de aproape de casa si cu toate astea atat de departe, din cauza varicelei lui Flaviu; si atatea zile in care imi doream sa inceapa odata facultatea, sa nu ma mai uit pe pereti.

Ei bine, imi iau revansa! Incep cu o saptamana la Sibiu, la Astra Film; pe urma cateva zile in Germania, cu colegii si prietenii de la Sighisoara pe care abia astept sa ii revad; si bineinteles, revelionul in Austria, alaturi de Sorin, Moni si fratiorul meu. Peste 2 saptamani imi voi dori sa zboare timpul sa fiu din nou toata ziua cu el, macar si pentru o saptamana...asa ca voi astepta cu sufletul la gura plecarea noastra la schi.

Deocamdata, maine ma indrept spre Sibiu. Revin cu povesti noi, oameni noi, locuri noi si multe lucuri noi pe care le voi invata.

2 comentarii:

Monyk spunea...

... si n-ai revenit cu povestile de la Sibiu. Am tinut si eu sa scriu despre intalnirea cu tine, pentru mine a fost foarte emotionant, dar mi-am dat seama ca nu am avut curajul...

Dale spunea...

Urmeaza cat de curand povestile de la Sibiu, dar inca nu stiu cum sa ma raportez la ele. Si de cand m-am intors acasa nu am avut timp nici sa respir.. Dar promit ca ma gandesc si voi scrie zilele/noptile astea despre Sibiu. Eu eram foarte nesigura daca esti tu sau nu... dar am zis ca te intreb totusi. Si ma bucur ca am facut-o :)