marți, 9 iunie 2009

ma yu-hu ma!

Si vreau sa fiu si eu in felul meu omul care aduce soarele

I'm back! A fost extraordinar! Din toate punctele de vedere, doar ca mi se pare ca sunt si mai bagata in ceata. Dar e in regula. A fost o experienta frumoasa, as repeta-o oricand. Mi-am facut o multime de prieteni noi si am invatat multe de la ei(ca poti sa mananci mamaliga cu paine, snitele de pui cu dulceata si ca e ciudat sa mananci pizza cu ketchup; ca avem o intonatie extrem de amuzanta si ciudata pentru ei; am invatat magic tricks cu paie; am invatat sa vorbim cat de cat fluent engleza). Ne-am apropiat si noi, colegii din Romania mai mult. Am cunoscut un prof foarte calumea cu care abia astept sa avem cursuri.
Impreuna am descoperit "mustarul studentului", s-au nascut expresii ca "paine prost", "fuck in dush/fac un dus", "David e painea mea", "I',m the leader and you shut the fuck up!". Am baut impreuna,am mancat impreuna, am dormit impreuna, am urcat dealuri si scari impreuna, ne-am jucat, am vizitat, am facut poze!! (mai ales). Am facut misto impreuna...l-am vazut pe Martin before and after tuns & barbierit. L-am admirat toate pe David 8->. Ne-am catarat (unii din noi) impreuna cu Simon pe stanci. Am facut misto impreuna cu Carina, am vanat insecte cu Ina. Ne-a placut prezentarea facuta de Shtefi si am jucat biliard cu Olivia. Si ne-a placut sa o ajutam pe Laura sa.. improve her leadership skills.
Speram cu totii ca semestrul viitor ne vom intalni din nou, dar de data asta in Nurnberg.


all I got to be is be happy

2 comentarii:

Anonim spunea...

de mancat pizza cu ketchup mi-am dat seama si eu prin Wien ca e ciudat, cand s-a uitat chelnerul urat la mine pt ca am ceru ketchup, iar tipa, austriaca, cu care eram m-a intrebat cum pot manca astfel de combinatie gretoasa:))
dar,recunosc, pe celelalte insirate in postul tau nu le stiam!!:P

Anonim spunea...

cerut*