duminică, 22 februarie 2009

capsuni


I'm back.am venit de ceva timp acasa si am revenit si aici.prima sarcina este sa preiau leapsa de la dale :) este o leapsa personalizata...cum eu nu tin multe poze personale in calc (long story) si am un singur folder cu poze am luat a patra poza din el.

titlul pozei este/era "love hurts" si apartine celui care a pus-o pe deviant.initial am fost dezamagita cand am vazut ca asta este poza despre care va trebui sa vorbesc pentru ca tocmai veneam dupa o saptamana in care totul a fost perfect din acest punct de vedere si numa nu se potrivea sintagma cu love hurts. noroc ca poza poate fi interpretata si altcumva....bandajul se potiveste perfect pentru ca, binenteles, am avut parte de niste accidentari si am avut nevoie si de asa ceva...iar el a fost acolo si a avut grija de mine :)....deci pan' la urma poza asta reprezinta o parte din saptamana de schi unde am reusit sa ajung si eu.

am pornit la drum entuziasmata da si ingrijoarata de faptul ca nu mai era zapada. primele doua zile am schiat pe gheata si floscaiala...a treia zi eu am avut "concediu" si apoi cand am amenintat predealul ca il parasim si plecam la sinaia a inceput sa ninga ca in povesti. a fost absolut superb...desi ne-am cam chinuit sa alunceam pe zapada nebatatorita, desi eram toti (aproape toti) leorca cu tot cu costumele de schi pe noi si desi nu vedeam la mai mult de 5 metri in fata noastra cu tot cu ochelari de schi.
si intre timp a venit zapada si la cluj :)
a fost o saptamana foarte faina dar mi-ar fi placut si mai mult daca era si dale cu mine pentru ca a fost cam greu sa vreau sa-i povestesc chestii ce nu se pot spune la telefon si sa astept atata pana sa vin acasa. si acasa asta a fost singur lucru bun care s-a intamplat...in rest m-am plictisit de aceeasi rutina si am mai si pierdut niste bani 8->
as repeta oricand aceasta experienta...cu tot cu colegele da camera care nu vor sa stinga becu cand se uita noaptea la televizor desi restu lumi vrea sa doarma, sau care isi lasa dimineata telefonu sa sune mult si bine si tot degeaba ca nu se trezesc...sau care fug din cabana dupa stingere si apoi se face mare tam tam pe tema asta...si cu alte chestii de acest gen...dar fara paharul murdar de luni dimineata.


capsuni...gemul pe care il primeam la fiecare mic dejun...si as mai vrea...

Niciun comentariu: