sâmbătă, 7 februarie 2009

piersiciliniste. totul e bine si frumos. tocmai am iesit de la baie, unde o ora jumate m-am tot relaxat, "idi" doarme asa ca e liber la calc, la bubble am facut curat, examene nu mai am, dupa bani in honolulu am fost...toate la locul lor....in afara faptului ca eu stau bine mersi in fata calculatorului cu prosopu in cap, ca si cum n-as avea nicio treaba, cand eu ar trebui sa-mi fac bagaju de plecat la munte.

de ce m-as duce la munte acum ca a venit caldura si nu mai este zapada? de mango. pentru ca trebuie sa particip la cursul de schi. si unde se tine cursul de schi? la predeal. unde nu mai este zapada? la predeal. unde pleaca trenul pentru care eu nu am bilet? exact, la predeal.

eu chiar eram (si sunt, cred) entuziasmata de excursia asta. ce poate fi mai fain decat o saptamana de distractie cu colegii, dupa sesiune, pentru care mai si primesti nota la sfarsit. ma rog, distractie plus...cazaturi, vanataie, probabil neintelegeri si alte chesti, da astea's mici detalii :D faza naspa e ca nu stiu daca am sa dispun sau nu de bugetul necesar....si asta cu mai putin de 24 de ore inainte de plecarea oficiala (rolling eyes)......da asta-i ceva absolut normal in this house.

"piersici"? pentru ca asa miroase gelul meu de dus. and i'm feeling good.si l-as duce cu mine...numa sa am unde


What if I squeeze myself into any shape And I still don't fit?

3 comentarii:

!! scortisoara !! spunea...

sa aduci zapada:D
nici nu ma asteptam sa-mi citesti bloggul:D
as vrea sa il fac mai activ, dar nu mai am cuvinte:) si e greu sa scriu... mai am momente:D

te pusic:*

Dale spunea...

si cred ca trebuia sa zici vanatai (la plural), nu vanataie. si gelul de dus sper sa iti foloseasca atunci cand stai in chiuveta si incerci sa te speli :))

Dale spunea...

si se pare k ai chiar adus zapada!! :*