luni, 20 octombrie 2008

euforie

fluturi, floricele, soare, caldura...ai zice ca a venit primavara. defapt e toamna, e frig, uneori ploaie. dar nu mai conteaza! tot ce conteaza e starea euforica pe care o am de cateva zile si a devenit imposibil de controlat. lucrurile incep usor usor sa se aseze, si va fi ok. nu are cum sa fie altfel.nu imi place sa ma pronunt prea repede asupra lucrurilor, dar cred ca am facut-o deja. oricum e important ca ma simt bine, prea bine uneori. si acest lucru dauneaza celorlalte activitati pe care incerc sa le desfasor, mi-e greu sa ma mentin pe linia de plutire. dar trebuie sa o fac! "I'm a strong, confident woman!" (Friends).
in ultima vreme s-au intamplat prea multe pe metru patrat. tot ce imi doream s-a implinit...in acelasi timp! si nu mai pot controla nimic. scriu, scriu...bla bla bla... noroc ca orice tampenii as scrie, stiu ca Chip stie despre ce vorbesc. nici nu stiu de ce am mai inceput blogul asta uneori. pentru mine e important sa stiu ce simte Chip si stiu ca si ea stie ce simt eu. singurul lucru care mi l-as fi dorit si nu s-a intamplat e sa fim din nou nedespartite, 24 din 24. dar asta ar fi fost prea de tot. important e ca tu ai ajuns unde ai vrut, eu am ajuns unde am vrut si asa va ramane. dar nu vroiam sa spun asta. postarea asta era despre euforie. si eu ce fac ?? ma apuc sa scriu chestii lacrimogene care nu isi au sensul.
si tocmai primesc o veste care ma infioara! e incredibil cum se poate intampla asa ceva! nici nu imi vine sa cred ce se intampla...nu realizez! nu inteleg cum viata poate fi asa cruda uneori.. in fine...am pornit de la ceva si s-a ajuns...unde s-a ajuns. nu mai am puterea sa continui... sorry! :(

Niciun comentariu: