duminică, 2 noiembrie 2008

mi-am revenit

uuuu! am reusit!! chiar nu stiu ce am facut, dar important este ca pot scrie din nou :D

sunt racita! si nu imi place, m-as duce la doctor dar nu am. ce faina e camera aia dinspre drum :) abia astept sa dorm acolo... :-" totul e frumos, mi-e dor sa mergem la munte, sa facem chefuri, sa ne uitam la filme, sa mancam, sa ne prostim...sa fim de capu nost :) mi-e dor pentru ca e curat si frumos acum (exceptie bucataria, dar va fi si aia), pentru ca sunt bine dispusa(in afara faptului ca sunt racita), pentru ca sunt fericita ca incep sa se asheze lucrurile(si nu vreau sa cobesc spunand asta), pentru ca mi-e dor sa radem si sa facem nebunii, sa evadam din oras din nou. si mai ales sa facem poze!

ok..si pana mergem la munte...tre sa facem iesirea "aia" din cluj... :D haai ca gasesti tu unu fara burta. sa verifici daca toate nabadaile alea sunt legate de legendara burta (haaaapciiiuuu!!!, mersi). o sa iasa soarele si pe strada ta, doar putina rabdare sa ai! ;) stii tu vladimire ca eu sunt mama omida si ce zic io, asha-i! am zis!

pana una-alta, iti doresc sa te duci linistita sa participi la orele de engleza, ca doar ai manual! incerc si eu saptamana asta sa dau pe la scoala :D sa vedem daca si reusesc sa ma tin de propunerea asta. so...te tzooc :* sa hi cuminte ;)

Un comentariu:

Chip spunea...

te-ai duce la doctor dar nu ai. nu ai ce? doctor? sau chef? ;))